HTML

Egy igazi Wellis sztori

Friss topikok

Címkék

Amikor még felhőtlen volt a kapcsolatom a Wellis-szel...

2012.06.05. 07:30 Amatőr Vásárló

...

Tehát 2010. december közepén, óriási örömünkre megérkezett a várva-várt BORNEO masszázsmedence! Hideg volt, nagyon hideg. 2010 december 23-án, mikor az üzembe állítást végezték, talán havazott is. Másnap, már világosban tűnt csak fel, hogy a beüzemelést végző "szakemberek", embertelen szemetet hagyva, teleszórták hihetetlen mennyiségű, apró csomagoló és rögzítőanyaggal és 2-3 doboznyi cigarettacsikkel a jacussi környékét.

Közben mindvégig a Wellis-t, a kiszállásért járó nevetséges vállalkozó díjat szidták, hogy nem mehetnek be a hipermodern gyárba megnézni a technológiát, és amúgy is, ez az utolsó munkájuk, mert nem éri meg... Az egyikük még a privát mobilszámomat is hívogatta, hogy tudok-e valami munkát! (A Wellisnek, természetesen, nem ezért adtam meg a számom.)  Mivel a szakik szerint "valamelyik állat" nem téliesítve csomagolta a medencét, ezért 50-60 vödör forróvízzel kellett - olykor gyanúsan célszerűtlen szerszámokat használva - segítenem a szivattyúk jégtelenítését.

Akkor még természetesnek vettem, hogy a megrendelt és telepített Borneo jacussi-hoz applikált LCD televíziót és DVD rádiót a telepítést végző szakember szerint „a hidegre való tekintettel” nem lehetett bekapcsolni.

"-10-ben nézd bent a tévét, Te sznob paraszt" - gondolhatta teljesen jogosan a szerelő, így ezen átsiklottam.

Amikor azután először szerettük volna kipróbálni tavasszal az LCD-s TV-t, DVD-t és rádiót, akkor  – talán a nem megfelelő, hiányos, vagy szakszerűtlen – telepítés miatt nem működött. Bár én leginkább a silány minőség okozta problémára vezetem vissza a hibát, mivel a TV csak kínai írásjelekkel volt hajlandó kommunikálni, a DVD pedig egy vízálló (később kiderült beázó) SONY burkolat alá tett, alsó kategóriás JVJ (nem JVC) szerkezet volt. A kettő együtt jelentette a hifi rendszert, és 500.000- Ft volt az ára...

Innentől egy huszárvágással a reklamációkezelés hiányosságai fonják a sztori fonalát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-jacuzzi-panaszkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr984565642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása